Over ons

Onderdeel van Opti-Cool

Opti-Heat is onderdeel van Opti-Cool, de expert op het gebied van koeltechniek. Zo bieden we onze klanten de beste oplossingen op het gebied van binnenklimaat. Wat je ook wilt: duurzaam koelen of verwarmen, wij kunnen je altijd verder helpen.

Het ontstaan van Opti-Heat

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de installatietechniek, heeft Marco Gommers het bedrijf Opti-Cool opgericht. Dit bedrijf focust zich op het verkopen en installeren van aircosystemen. Inmiddels is hiernaast Opti-Heat ontstaan, met Opti-Heat richten wij ons op het verkopen en installeren van warmtepompboilers voor je woning.

Opti-Heat bestaat uit een enthousiast en gedreven team, dat oog heeft voor de klant. We houden van een persoonlijke werkwijze en maken het jou als klant graag gemakkelijk. Zo kunnen we jouw warmtepompboiler in huis installeren, tegen een scherpe prijs. Je kunt je nieuwe LG warmtepompboiler ook gemakkelijk in onze webshop bestellen en zelf installeren met onze  instructies.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Mail onsinfo@opti-heat.nl
Bel ons: (024) 202 24 60

Filosofie

Bij Opti-Heat helpen we jouw graag op een duurzame manier kosten te besparen bij het verwarmen van het water dat je (met je gezin) verbruikt. We bieden daarom duurzame LG warmtepompboilers aan. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen en we kunnen je warmtepompboiler ook bij je thuis installeren.

Het ons doel om je te helpen bij het verduurzamen van je woning. Dat is  namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Dit doen we door betaalbare oplossingen aan te bieden gericht op jouw persoonlijke situatie.

Ons team

We beschikken over een veelzijdig en enthousiast team. Zo kunnen we al onze klanten tevreden maken en houden. Benieuwd wie jou kan helpen? Ontmoet ons team!

Marco Gommers

Eigenaar, Koeltechnisch adviseur & Installatiemonteur

Al negen jaar een expert in het installeren en verkopen van airco systemen. Deze ervaring gebruikt Marco graag om je te voorzien van het juiste advies! 

Jolien Verheijen

Office manager

Staat elke werkdag klaar voor al je vragen!
Jolien helpt je graag met het inplannen van een adviesgesprek en het proces voor en na de installatie. 

Nienke Hovestad

Koeltechnisch adviseur

Nienke komt graag bij je langs om te kijken naar de mogelijkheden in je woning en stelt een duidelijke offerte op waarbij al je aspecten en wensen in meegenomen worden.

Josien Brugman

Financieel administratief medewerker

Het eerste aanspreekpunt voor financiële vragen. Josien zorgt met haar nauwkeurigheid, boekhoudkundige kennis en cijferinzicht dat de boekhouding helemaal in orde is. 

Caty Augusteyns

Medewerker binnendienst

Caty is onze enthousiaste binnendienstmedewerkster. Ze staat je graag te woord. Je kunt bij haar terecht voor al je vragen.

Mike Van den Berg

Installatiemonteur

Mike is een vakkundige installatiemonteur en echte alleskunner! Hij heeft verstand van elektra, loodgieterswerk en natuurlijk het belangrijkste: koeltechniek. 

Robert Kroon

Installatiemonteur

Heeft iedere dag goede zin en gaat pas weg wanneer de klant helemaal tevreden is. Robert is niet alleen een echte professional, maar ook een perfectionist. 

Roel Creusen

Installatiemonteur

Misschien de jongste, maar zeker niet de minste! Met zijn technisch inzicht en aanstekelijk enthousiasme zorgt Roel ervoor dat elke installatie een succesvolle is.  

Hugo Hanssen

Installatiemonteur

Hugo is te omschrijven als serieus en rustig. Als installatiemonteur gaat hij niet alleen secuur te werk maar legt hij alles ook graag uit op een duidelijke en warme manier.

Tom Cochius

Installatiemonteur

Tom komt binnenkort het team versterken als installatiemonteur. Met zijn gedrevenheid en ervaring in het vak is hij een waardevolle aanvulling voor het team.

DSC09391-2

Interesse of vragen?

Heb je interesse in een warmtepompboiler of wil je eerst geadviseerd worden over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Mail ons: info@opti-heat.nl
Bel ons: (024) 202 24 60

Je kunt hier ook je bericht achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan