Installatie Warmtepompboilers

Installatie

Je kunt ervoor kiezen om een warmtepompboiler te bestellen en zelf te installeren.
Klik hier voor meer informatie.

Je kunt er ook voor kiezen om de installatie door een van onze vakkundige monteurs uit te laten voeren.
Wij verzorgen dan de complete installatie én we laten je meteen zien hoe de warmtepomp te bedienen is.
Lees hieronder meer over onze werkwijze.  

Werkwijze installatie

Stap 1

Je bestelt je LG warmtepompboiler online in onze webshop. Hierbij kun je aangeven dat je hem graag laat installeren door onze installateurs.

Stap 2

Vervolgens nemen we contact op om een afspraak te maken voor de levering en eventueel installatie van je nieuwe warmtepompboiler. We proberen de warmtepomp zo snel mogelijk aan te sluiten. Dit gebeurt meestal binnen 4-8 weken.

Stap 3

Na installatie krijg je van ons een uitgebreide uitleg en kom je alles te weten over je warmtepompboiler. Als hij eenmaal geïnstalleerd is, heb je er geen omkijken meer naar en kan het besparen beginnen!

Stap 4

Mocht je naderhand nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons altijd bereiken!

Al onze warmtepompboilers zijn voorzien van 10 jaar garantie, dus bij onverwachte problemen komen we altijd met een kosteloze oplossing!

Zelf installeren

Het zelf installeren van de warmtepompboiler is redelijk eenvoudig als je een beetje handig bent. We hebben hier onder een uitleg geplaatst over de installatie. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan het toestel tijdens het zelf installeren! Verder kan je de volledige handleiding onderaan deze pagina vinden en ook gelijk downloaden.

DSC09391-2

Interesse of vragen?

Heb je interesse in een warmtepompboiler of wil je eerst geadviseerd worden over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Mail ons: info@opti-heat.nl
Bel ons: (024) 202 24 60

Je kunt hier ook je bericht achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan